Habitacions/Armaris Juvenils

Informació del producte


HABITACIÓ PER ESPAIS PETITS!

 

AIXÍ COMO HO LLEGUEIXES, I COM VEUS A LES IMATGES, POSEM A LA TEVA DISPOSICIÓ AQUEST MODEL D’HABITACIÓ PER ESPAIS PETITS, AMB  LLIT, ESCRIPTORI I ZONA D’EMMAGATZENATGE.

 

⇒ Què passa amb les mides?

Les mesures són les que tu vulguis! En FACILmobel ens adaptem l’espai del que disposes. Tan sols digues-nos les mesures de la teva habitació compacta i la muntarem fent que encaixi a la perfecció. Si et fixes, té una gran capacitat d’emmagatzematge, entre calaixos, prestatges, i el petit armari a un dels laterals!

Què dir de la tauleta auxiliar a l’escriptori? Està proveïda amb unes rodes per què la puguis moure allà on vulguis, i quan s’hagi acabat de fer-la servir, es torna a amagar sota la taula!

Segur que t’estàs preguntant com pujar al llit perquè no veus cap escala… És molt senzill! Es puja pels calaixos laterals. Si és que a FACILmobel pensem en tot…!

 


⇒ I l’acabat dels mobles només pot ser en fusta de faig, amb zones lacades en blau i blau cel?

Per res! Tenim una àmplia gamma de colors, comenta’ns el que vols; de la mateixa manera que amb el tipus de fusta.  Fes-nos saber quin color t’agradaria (o como són la resta de mobles i l’estil que estàs buscant) i farem que quedi perfectament integrat amb la resta.

A FACILmobel treballem per oferir-te la major capacitat al mínim espai, i això es nota! Vols una habitació completa amb llit, escriptori funcional i de disseny, i gran zona d’emmagatzematge? Aquest és el teu model!

 

Sol·licita més informació  Plaça de Gal·la Placídia, 24
  Rosselló, 498
  Carrer de Sants, 85
  Joan Güell, 198
  Passeig de la Bonanova, 61
  Passeig de Fabra i Puig, 103
  Gran de Sant Andreu, 330  He llegit i accepto la Política de Privacitat, em dono per informat de tot el que en ella es disposa i consenteixo expressament el tractament de les meves dades amb les finalitats descrites.

  Consento expressament l'enviament de newsletters, circulars i / o comunicacions informatives per part de FACIL MOBEL via correu electrònic, sms o qualsevol altre mitjà equivalent.


  Fes clic a la següent imatge per descobrir les nostres propostes d’acabats. ↓

  Categoria
  Habitaciones/ armarios Juveniles