Habitacions/Armaris Juvenils 13

Informació del producte


HABITACIÓ JUVENIL  AMB  TRES  LLITS!

 

ET PRESENTEM AQUESTA HABITACIÓ JUVENIL AMB TRES LLITS, DE DISSENY  I  TOTALMENT FUNCIONAL.

 

⇒ Què passa amb les mides?

Seran les que tu vulguis i/o necessitis! Ens adaptem a l’espai del que disposes. Tan sols digues on vols encaixar els mobles i te’ls muntarem. A més, si et fixes, entre l’escriptori, els prestatges, l’armari i  els calaixos laterals, té una gran capacitat d’emmagatzematge.

L’escriptori s’allarga fins al final del llit, creant un prestatge com si fos una tauleta de nit. Et preguntaràs on està el tercer llit, sota de la inferior! És auxiliar, proporcionant gran espai a l’habitació quan està recollida.

 

⇒ I l’acabat només pot ser amb aquesta combinació de colors?

Per res! Tenim una àmplia gamma de colors, comenta’ns el que vols; de la mateixa manera que amb el tipus de fusta, si volguessis que es veiés l’acabat natural. Fes-nos saber què t’agradaria (o quin estil estil estàs buscant) i farem que l’habitació quedi perfectament integrada a casa teva.

 

 

Sol·licita més informació  Plaça de Gal·la Placídia, 24
  Rosselló, 498
  Carrer de Sants, 85
  Joan Güell, 198
  Passeig de la Bonanova, 61
  Passeig de Fabra i Puig, 103
  Gran de Sant Andreu, 330  He llegit i accepto la Política de Privacitat, em dono per informat de tot el que en ella es disposa i consenteixo expressament el tractament de les meves dades amb les finalitats descrites.

  Consento expressament l'enviament de newsletters, circulars i / o comunicacions informatives per part de FACIL MOBEL via correu electrònic, sms o qualsevol altre mitjà equivalent.


  Fes clic a la següent imatge per descobrir les nostres propostes d’acabats. ↓

  Categoria
  Habitaciones/ armarios Juveniles