Habitacions/Armaris Juvenils 12

Informació del producte


HABITACIÓ JUVENIL AMB ARMARI DE DISSENY PERSONALITZAT!

 

ET PRESENTEM AQUESTA HABITACIÓ JUVENIL SENZILLA, AMB ARMARI DE DISSENY PERSONALITZAT AMB UN VINIL.

 

⇒ Què passa amb les mides?

Tu les poses! Nosaltres ens adaptem a l’espai del què disposes. Tan sols digues on vols encaixar els mobles i aquí els muntarem. A un costat de l’armari, l’escriptori amb calaixos i prestatgeries, a l’altre costat més prestatgeries amb un petit moble-tauleta d’emmagatzematge i el llit, amb un llit auxiliar a la part inferior. Una habitació senzilla, sense massa mobles, però amb una gran capacitat d’emmagatzematge.

 

Necessites més llocs on guardar coses? No et preocupis, muntarem dos calaixos a la part inferior del llit. Tens prou amb els diferents prestatges i l’armari però necessites un llit auxiliar? No dubtis en fer-nos ho saber, que així la tindràs!

 


⇒ I l’acabat només pot ser en faig i blanc?

Per res! Tenim una àmplia gamma de colors, comenta’ns el que vols; de la mateixa manera que amb el tipus de fusta. Fes-nos saber què t’agradaria (o quin estil estàs buscant) i farem que l’habitació quedi perfectament integrada a casa teva.

 

 

 

Sol·licita més informació  Plaça de Gal·la Placídia, 24
  Rosselló, 498
  Carrer de Sants, 85
  Joan Güell, 198
  Passeig de la Bonanova, 61
  Passeig de Fabra i Puig, 103
  Gran de Sant Andreu, 330  He llegit i accepto la Política de Privacitat, em dono per informat de tot el que en ella es disposa i consenteixo expressament el tractament de les meves dades amb les finalitats descrites.

  Consento expressament l'enviament de newsletters, circulars i / o comunicacions informatives per part de FACIL MOBEL via correu electrònic, sms o qualsevol altre mitjà equivalent.


  Fes clic a la següent imatge per descobrir les nostres propostes d’acabats. ↓

  Categoria
  Habitaciones/ armarios Juveniles