Habitacions/Armaris Infantils 3

Informació del producte


HABITACIÓ INFANTIL DOBLE!

 

ET PRESENTEM AQUESTA HABITACIÓ INFANTIL DOBLE AMB ARMARI, CALAIXOS I ZONA D’ESTUDI.

 

⇒ El moble ha de ser com el de la imatge ?

No, en absolut! Facilmobel fabrica a mida i això ens permet adaptar-nos a l’espai del que disposis. Tan sols porta’ns les mides i la idea de l’habitació on vols encaixar els mobles. Et farem un projecte amb la forma i tamany dels mobles i allà te la muntarem. T’has fixat? Entre l’escriptori, els prestatges, l’armari i els calaixos tens espai per tot: dormir, estudiar i guardar la roba i objectes personals.

A un lateral de l’escriptori trobem una prestatgeria, perfecta per guardar els llibres i mantenir la taula lliure per treballar amb més comoditat.

I que hi ha de l’armari? Té un penjador i prestatges al seu interior, per organitzar bé la roba i sabates; així com els calaixos que hi ha just al costat o sota del llit inferior, que són de gran capacitat.

 

 

⇒ L’acabat només pot ser en fusta color faig i verd?

Tenim una àmplia gamma de colors.  Diga’ns quin t’agrada i el tipus de fusta que vols, fins i tot pot ser sense colors, només en fusta si volguessis un acabat més natural. Fes-nos saber el que necessites i farem que l’habitació quedi perfectament integrada a la teva llar.

 

 

Sol·licita més informació  Plaça de Gal·la Placídia, 24
  Rosselló, 498
  Carrer de Sants, 85
  Joan Güell, 198
  Passeig de la Bonanova, 61
  Passeig de Fabra i Puig, 103
  Gran de Sant Andreu, 330  He llegit i accepto la Política de Privacitat, em dono per informat de tot el que en ella es disposa i consenteixo expressament el tractament de les meves dades amb les finalitats descrites.

  Consento expressament l'enviament de newsletters, circulars i / o comunicacions informatives per part de FACIL MOBEL via correu electrònic, sms o qualsevol altre mitjà equivalent.


  Fes clic a la següent imatge per descobrir les nostres propostes d’acabats. ↓

  Categoria
  Habitaciones / armarios Infantiles