Habitacions/Armaris Infantils 16

Informació del producte


UNA HABITACIÓ ON DORMIR, ESTUDIAR I EMMAGATZEMAR!

 

AIXÍ COM VEUS A LES IMATGES, POSEM A LA TEVA DISPOSICIÓ AQUEST MODEL D’HABITACIÓ QUE SIRVEIX PER DORMIR, ESTUDIAR I EMMAGATZEMAR. ÉS PERFECTA PER ESPAIS REDUÏTS PERQUÈ HO TENS TOT EN UN SOL MOBLE COMPACTE!

 

⇒ Quines mides necessito per tenir aquest moble?

 

Te’l fabriquem a mida i ens adaptem a l’espai del que disposes! Porta’ns les mides de l’habitació i nosaltres ens encarreguem de la resta fent que encaixi perfectament al teu espai. Si et fixes entre els calaixos, els prestatges  i el petit armari a un dels laterals tens una gran capacitat d’emmagatzematge.

 

Segur que estàs pensant que aquesta escala metàl·lica per pujar al llit sembla molesta i que dificulta l’accés a l’armari per què tens que estar traient-la i posant-la. No et preocupis, es opcional! Es pot pujar al llit fent servir els calaixos laterals, que estan disposats tipus escala per això exactament, per pujar al llit. A FACIL mobel pensem en tot…!

 

 

⇒ L’acabat només pot ser en faig i amb aquest colors?

 

En absolut! Tenim una àmplia gamma de colors, Fes una ullada al nostre catàleg de lacats i de fustes i fes-nos saber com t’agradaria. Recorda que el fabricarem per tu, tal i com el tens imaginat al cap.

 

A FACIL mobel treballem per oferir-te la major capacitat al mínim espai, i això es nota! Vols una habitació completa amb llit, escriptori funcional, de disseny, i una gran zona d’emmagatzematge? Aquest és el teu model!

 

Sol·licita més informació  Plaça de Gal·la Placídia, 24
  Rosselló, 498
  Carrer de Sants, 85
  Joan Güell, 198
  Passeig de la Bonanova, 61
  Passeig de Fabra i Puig, 103
  Gran de Sant Andreu, 330  He llegit i accepto la Política de Privacitat, em dono per informat de tot el que en ella es disposa i consenteixo expressament el tractament de les meves dades amb les finalitats descrites.

  Consento expressament l'enviament de newsletters, circulars i / o comunicacions informatives per part de FACIL MOBEL via correu electrònic, sms o qualsevol altre mitjà equivalent.


  Fes clic a la següent imatge per descobrir les nostres propostes d’acabats. ↓

  Categoria
  Habitaciones / armarios Infantiles