Llits alts. Infantils i juvenils

 

Lliteres. Mobles per compartir l’habitació.

Lliteres infantils i juvenils amb una infinitat de possibilitats

Les lliteres són una resposta intel·ligent al problema d’habitacions compartides petites o amb la falta d’espai.

 

Com en la resta dels nostres productes, els llits lliteres estan disponibles en diversos acabats amb materials de primera qualitat i assortiment de colors, així com els accessoris addicionals que són de primeríssima qualitat i garanteixen la seguretat dels teus fills contra possibles accidents domèstics.

 

Les lliteres li  afegeixen un toc modern i divertit a un dormitori infantil o juvenil, independentment de la mida de l’habitació, els teus fills gaudeixen d’aquestes alternatives que surten del convencional, com seria un clàssic llit amb capçal.


El nostre equip d’experts en disseny està a la teva disposició per  estudiar totes les opcions disponibles que s’adaptin a les teves idees, al teu espai i per descomptat també a la teva economia.

FACILmobel és la teva millor solució pel que fa als problemes d’espai. No esperis més i acosta’t a la nostra botiga per saber quant podem fer per tu. En primer lloc treballarem per connectar amb les teves idees i necessitats i proposar-te la millor solució pel  teu espai.


Els llits alts, la teva millor opció i als millors preus

 

Els llits alts són uns grans aliats en l’economia d’un projecte de mobiliari d’una habitació juvenil, ja que permeten jugar amb un disseny actual ampliant l’espai disponible i amb preus molt ajustats.

 

Les lliteres sovint solucionen un problema molt habitual, el d’haver de compartir habitació i en FACILmobel ho fem més fàcil fabricant mobles com els llits lliteres en tren, que tenen una plataforma flotant sobre un altre llit i són molt pràctics i segurs pels teus fills.

Lliteres abatibles i horitzontals, plegables, tipus tren, de tres llits, amb llit niu…

 

A més de lliteres infantils i juvenils convencionals comptem també amb models avantguardistes com els llits que formen les lliteres col·locades a 90 º, que són una solució intel·ligent per optimitzar l’espai dels teus fills al màxim. Aquests nous conceptes de llitera et permeten jugar amb l’espai creant estades còmodes, atractives i àmplies per als teus petits. Pots fer una ullada a les diferents opcions que hem pensat per a tu.

Integrar una llitera al dormitori dels teus fills és una solució original i creativa pels espais reduïts ja que et permet integrar en una habitació el descans i les activitats comunes de dos o tres nens.


En FACILmobel ens adaptem a les necessitats actuals de les famílies i apostem cada vegada més pels models d’habitació amb llitera. La teva llitera infantil o juvenil  serà dissenyada i personalitzada 100% pel teu fill exclusivament.

Botigues a Barcelona i tota Catalunya

Estem més a prop del que penses