Habitacions i Dormitoris Infantils

 

Habitacions per a nens. Armaris i mobles Facil Mobel

Mobiliari infantil als millors preus pel dormitori dels teus fills

Els assessors que t’ajudaran a les nostres botigues poden oferir suggeriments útils en el tema de la decoració interior. En FACILmobel  no deixem cap detall a l’atzar per això tenim una clientela fidel i compromesa amb la nostra tasca.

El bon fer i servei ofert ens permet ocupar actualment un espai d’avantguarda en el món del disseny de mobles per a la llar, i per descomptat en el mobiliari infantil.

Tenim moltes idees innovadores que volem compartir amb tu  si pretens canviar el dormitori dels teus nens, ja que som un equip compromès que busca la teva total satisfacció com a client, sense oblidar un apartat molt important per a nosaltres: L’atenció de servei post-venda.

Renovar l’habitació dels teus fills no és cosa de jocs. Confia en la nostra experiència i la qualitat garantida dels nostres productes. Vine i comprova-ho!

Habitacions infantils pensadas pels teus fills

 

Amb nosaltres pots descobrir llits, armaris, taules i cadires que s’adapten a les necessitats dels més petits de la casa. Les combinacions de colors i temes divertits són elements essencials que el nostre equip de dissenyadors té en compte en el moment de la creació.

 

Tot el disseny està pensat en el teu fill/a, fins als mínims detalls són presos en compte, com és el cas de les barres de penjar, adaptades a l’alçada del teu nen o nena. De la mateixa manera que la combinació de calaixos, separadors i prestatges que són pensats pels petits de la casa.

Possibilitats infinites en habitacions infantils

Els llits estan disponibles en estils variats, des de llits de mida estàndard o especials fins complements com capçals, marcs i fins i tot peus de llit amb opcions d’emmagatzematge per les seves petites coses i joguines. Els materials de primera qualitat i el procés de fabricació a mida  robotitzat garanteixen un treball final perfecte.

Els espais d’emmagatzematge han estat pensats perquè el nen o pares tinguin un fàcil accés als mateixos. Lliures d’obstacles i amb acabats variats, però l’important és el toc personalitzat que tu li pots donar.

Pots preguntar i saber una mica més sobre els materials ecològics que hem triar per a la nostra fabricació. Així mateix, comptes amb la possibilitat d’afegir accessoris suplementaris, com baranes protectores o escales amb amplis esglaons antilliscants.

També hi ha mobles i calaixos de colors neutres ja que aquestes peces s’adapten a qualsevol disseny, gènere i edat. L’amplitud dels nostres armaris permet guardar nombrosos elements i amb un disseny que té en compte la seguretat del petit per així mantenir-ho allunyat de potencials perills.

Els pares sempre volem donar el millor per als nostres fills i perquè es desenvolupin en un ambient que potenciï les seves facultats perceptives i motores.

Els nens i nenes en edat de creixement canvien de sabates i roba ràpidament a mesura que passa el temps i les seves habitacions també han de créixer amb ells. En FACILmobel som conscients d’aquesta realitat i volem ser el teu millor aliat ajudant-te a organitzar i dissenyar les habitacions en funció a les teves necessitats i a les dels teus petits.

Botigues a Barcelona i tota Catalunya

Estem més a prop del que penses