Habitacions i Dormitoris Juvenils

 

Dormitoris juvenils i moderns. Armaris i Mobles FACIL mobel

Habitacions  juvenils, modernes i originals pels teus nens

Els mobles juvenils a Barcelona més personalitzats i fabricats a la teva mida.

Els nostres dissenyadors estudien l’espai i l’orientació de la llum a les taules d’escriptori millorant l’espai de treball del teu fill.

Decorar l’habitació dels teus fills pot ser divertit i és part d’un procés molt creatiu que involucra tots els membres de la família. A FACILmobel però ens preocupem per poder-te oferir les solucions més convenients al moment de canviar l’habitació del teu nen o nena quan es fa gran.

 

Abans de centrar-te en els mobles de les habitacions i els armaris, efectua una investigació exhaustiva sobre els interessos i gustos del teu fill. La necessitat d’un o dos llits en cas d’una habitació compartida, espai d’emmagatzematge necessari per les seves coses (roba, jocs o llibres, mobles auxiliars), o alguna cosa tan important com la disposició de la zona d’estudi.

 

 

Volem oferir-te la nostra visió del mobiliari juvenil: fresc, funcional, divertit i a la moda, ja que el secret del nostre èxit i la nostra posició privilegiada de preferència es basa en part a aquestes premisses:

•   Els nostres mobles, gràcies al seu disseny actual i funcional, es mantenen actuals amb el pas dels anys.

•   El nostre equip de disseny treballa per aconseguir la distribució de mobiliari més funcional.

•   Respecte als armaris, aprofitem l’espai al màxim adaptant-los a la filosofia de vida i estudis dels teus fills.

•   Optimitzem l’espai. Per això comptem amb opcions de mobiliari tan interessants com els llits abatibles horitzontals i verticals. Aquest tipus de llits ocupen  el mínim espai i permeten que l’habitació sigui molt més versàtil.

•   En el cas d’una habitació juvenil compartida sens dubte  les lliteres són una solució segura i fiable.

•   Dissenyem adaptant-nos a la mida del teu espai i de les teves necessitats.

 

Els ponts de sobretaula per habitacions juvenils són prestatgeries que permeten guardar llibres i objectes pesats, encara que també et permeten transformar l’habitació del teu fill en un mini museu on lluir els seus èxits, trofeus, medalles i altres moments memorables.

 

L’avantatge de ser fabricants de mobles i d’habitacions juvenils: qualitat als millors preus

 

A FACILmobel t’oferim una gran varietat de temes, tapisseries, formes i tons en habitacions juvenils per a adolescents. A més comptaràs amb l’assessorament en aspectes com la il·luminació, composicions i accessoris. Com a resultat et garantim que l’elecció del dormitori juvenil no serà un mal de cap.

 

Com professionals al mobiliari per la llar, t’oferim una perfecta funcionalitat als mobles pels teus fills i et recomanem que vinguis amb ells a les nostres botigues. El nostre equip d’assessors us guiarà durant tot el procés.

 

Recorda que aquest és l’espai personal que ells faran servir per estudiar, jugar i descansar, per tant haurà de cobrir molt bé les seves necessitat durant tot el procés.

Començarem el disseny dels armaris per les mesures, els materials a utilitzar, les formes, els colors i textures. Continuarem per les portes on farem meravelles en fusta, vidre, combinant tots dos o fins i tot amb vinils de les teves fotos favorites. Junts personalitzarem l’habitació juvenil al màxim.

 

A FACILmobel treballem per que els detalls i els acabats siguin perfectes, per aquest motiu tot el procés és important per a nosaltres,  des del disseny fins al muntatge. El nostre treball no acaba amb el lliurament del producte, el servei d’atenció post-venda implica una faceta molt important perquè demostra el nostre compromís amb el client.

 

Fes clic a la següent imatge per descobrir les nostres propostes d’acabats. ↓

Botigues  a Barcelona  i  tota  Catalunya

Estem més a prop del que penses