Escriptoris, cadires i taules juvenils

 

Taules d’ordinador, escriptoris moderns, juvenils i pràctics de Facil Mobel

Cadires, escriptoris, mobles pel teu ordinador… Tot el que necessites

Escriptoris juvenils o infantils?

 

Hi ha una peça fonamental a l’habitació dels teus fills,  encara que sovint la passem per alt, i és l’escriptori.

 

És vital fer un cop d’ull al dormitori actual dels teus fills i pensar molt bé els mobles que tenen i els que són ideals en aquest moment tan important de les seves vides. Els nens van creixent i cal que els mobles puguin adaptar-se a l’alçada i activitat que el teu fill va exercint en cada etapa de la seva vida. Això és molt important, per exemple, perquè no adopti postures poc convenients que a la llarga suposen un problema de mal d’esquena, coll, etc…

 

La nostra experiència ja ha solucionat tots aquests detalls i ens encantarà oferir-te la millor solució per a l’espai d’estudi dels teus petits.

 

Taules d’estudi personalitzades i amb llum per l’escriptori dels nens

 

Escriptoris més grans, més petits, amb espai d’emmagatzematge, adaptats a l’ordinador, escriptoris amb llum, etc… Fabriquem taules d’estudi a mida que permeten al teu fill treballar còmodament tant si fa deures o como si fa servir l’ordinador.

 

Comptem amb escriptoris incorporats als propis llits-niu, on a més d’espai d’emmagatzematge hi ha la zona d’estudi. Aquests versàtils llits amb un o dos escriptoris es poden treure o amagar quan necessitem  més espai lliure.

 

En FACIL mobel realitzem els escriptoris a mida per optimitzar al màxim l’espai disponible i també donar als teus fills la comoditat que necessiten al lloc on passen tantes hores. Les taules de treball abatibles, o escriptoris plegables, també són una solució perfecta a la manca d’espai.

 

Les taules d’estudi juvenils es fabriquen a la mida de les teves necessitats. Pensem en maximitzar l’espai de treball i la llum personalitzant el mobiliari per oferir el màxim confort. Un escriptori útil ha de donar comoditat als teus fills i l’aconseguim amb dissenys adaptats a cada cas en particular.

 

Tots els nostres mobles són ergonòmics i resistents, i en casos necessaris estan reforçats amb barres d’acer especials. Comptem amb una àmplia gamma d’accessoris que pots afegir a la teva taula de treball  com llum, passa-cables, reixetes  de radiadors, suports per a teclat… i una peça que no pots oblidar és la cadira d’escriptori; per això et convidem a conèixer l’amplia varietat de models, colors i formes que tenim a FACIL mobel.

 

FACIL mobel entén als teus fills i ens enorgulleix complaure’ls amb soluciones fetes a la seva mida. Vina, visita’ns i descobreix tot el que podem fer per tu.

Els teus fills en edat escolar o universitària breguen diàriament amb la vida sedentària, i han de romandre llargues hores asseguts. Cada dia, i a mesura que van creixent, és menor l’espai amb què compten per moure’s a l’ habitació i aquesta situació pot afectar a la seva salut i a la seva comoditat.

 

Fabriquem els escriptoris per habitacions infantils i juvenils de moltes mesures i materials, de manera que fàcilment l’adaptarem al dormitori dels teus fills independentment de l’edat o la mida.

 

Les habitacions de nen en general, i els escriptoris en concret, han d’estar fets perquè els teus fills tinguin prou espai i llibertat de moviments d’acord amb les seves necessitats. A més han de ser duradors, dinàmics i flexibles.

 

FACIL mobel entén les necessitats de les famílies actuals i sap que la manca d’espai és un problema molt habitual, per això volem oferir-te solucions que garanteixen al màxim l’aprofitament de la teva estada.

 

Botigues a Barcelona i tota Catalunya

Estem més a prop del que penses