Llits niu i tren: infantils o juvenils

 

Llits niu, amb calaixos, tren, en forma de L…

Habitacions compartides per dos o tres germans

 

Dissenys propis de llits niu. Fabriquem un moble totalment personalitzat, basant-nos en les mesures de la teva habitació i en les teves necessitats. El nostre objectiu és aconseguir una combinació de mobles única que ho tingui tot aprofitant al màxim l’espai disponible. A més, podràs participar en tot el procés de disseny perquè el projecte sigui principalment teu.

 

El nostre procés de fabricació automatitzada garanteix com a resultat final un moble perfecte i de qualitat superior. Així mateix passa amb els materials, on des de les barres d’acer fins les ferramentes són de primera categoria.

 

FACIL mobel és la millor solució als teus problemes d’espai i tu ets la nostra gran prioritat com a client.

 

Et convidem a una visita virtual dels nostres productes o a una física a les nostres botigues, on els nostres assessors t’ajudaran amb  les teves idees i respondran als teus dubtes.

 

El nom s’origina per la forma en què estan col·locats els dos llits que formen part del moble. No estan superposades de manera totalment vertical i paral·lel, sinó  que queden desplaçades una d’altra com una plataforma flotant i donen la impressió visual de ser un tren de vapor antic.

 

Disposem de models on el llit inferior està a nivell del terra, el que garanteix la seguretat del teu fill mentre dorm. Aquest és un tipus de llit per a nens de totes les edats. Els encanta perquè dóna sensació d’amplitud a l’espai compartit i és molt més divertit que el llit llitera tradicional.

 

Els llits niu són ideals si tens problemes d’espai i la teva família és nombrosa, però fins i tot poden ser llits extres que pots utilitzar quan tens convidats a casa.  La majoria els dissenyem amb calaixos o armaris a la part inferior per aprofitar aquest espai d’emmagatzematge extra que habitualment desaprofitem.

 

En FACIL mobel dissenyem per aconseguir mobles versàtils i que aprofitin al màxim les possibilitats del teu espai oferint a la teva família la millor solució.

 

Les combinacions són variades perquè el dissenyador deixa volar la seva imaginació. Alguns models de llit-tren són completament compactes; uns amb calaixos, altres amb un llit niu fàcilment extraïble i ocult a la part inferior, altres amb un toc animat o de fantasia combinant textures, colors, tiradors, etc…

 

L’habitació dels teus fills és gran, però alhora és estreta? El llit tren és la solució ideal per habitacions allargades. Amb els nostres complements dissenyem models que s’adapten al teu espai, com el que aprofita l’espai entre llits amb una zona d’estudi incorporada al moble. Els encantarà als teus fills i sobretot als adolescents.

 

Una altra opció per tenir de tot en un espai reduït seria dissenyar els llits en forma de L. El resultat són habitacions originals i pràctiques que ofereixen un resultat excepcional.

Botigues a Barcelona i tota Catalunya

Estem més a prop del que penses