Llits Abatibles i Plegables

 

Troba el teu llit abatible: Horitzontal o Vertical, individual o de matrimoni

Llits abatibles als millors preus amb FACILMOBEL

L’habitació dels més petits de la casa és un espai mimat a les llars, per aquesta raó en FACIL mobel posem tota la nostra tecnologia i creativitat al teu abast, perquè disposis d’aquest espai com l’has somiat. Sabem que no és fàcil integrar en un espai, sovint petit, els tres factors requerits perquè els teus fills puguin tenir un oasi al dormitori: descans, oci i estudi.

 

FACIL mobel entén que el dormitori és molt més que un llit amb un bon matalàs. Creiem en aprofitar l’espai  i en aquesta direcció va el nostre equip de dissenyadors, experts compromesos amb la família i els seus valors.

 

Dissenyem i personalitzem els espais tot i que cada client té unes necessitats particulars. Per nosaltres un client no és una unitat de venda, sinó algú que ha de bregar amb els problemes diaris, com l’estrès i el bon ús del seu pressupost. Després de tot, això ens col·loca en una posició privilegiada respecte als nostres competidors.

 

Et convidem a conèixer  els nostres atractius dissenys de llits abatibles i plegables.

 

Els llits plegables, la solució a molts dels teus problemes

 

Els llits abatibles, a més de solucionar problemes relacionats amb l’espai, resulten divertits i còmodes. Podem escollir entre dos formats: horitzontals i verticals, tot i que… Que et sembla un llit de matrimoni plegable? Doncs… a Facilmobel el tenim!

 

Disposem de diverses mides perquè escullis la que millor s’adapti a la mida de la teva habitació. De fet és possible utilitzar aquest tipus de llits en espais poo més grans que un passadís obtenint un gran resultat.

 

Els llits plegables es poden adaptar a qualsevol dels nostres mobles, armaris i fins i tot a altres llits de plataforma. Garantim l’espai i els teus fills estaran encantats perquè aconseguiran més zona d’oci al seu dormitori.

 

Llits abatibles horitzontals i verticals amb qualitat garantida

 

El nostre procés de fabricació és robotitzat i els nostres accessoris, ferramentes i reforços són de primera qualitat, de manera que els resultats finals ratllen la perfecció  i el millor és que, com client, t’involucrem al projecte des del seu disseny fins al seu acabat. El resultat final és un mobiliari que sentiràs veritablement  com únic i propi.

 

Visita les nostres botigues així veuràs els llits abatibles exposats. Et sorprendran la qualitat i els acabats dels nostres mobles, fabricats per a durar cada vegada més i veure créixer als teus fills

 

La nostra filosofia és conèixer les necessitats dels nostres clients i així adaptar els nostres dissenys a les seves particularitats familiars i financeres.

 

En FACIL mobel és un plaer treballar per a tu i volem que et sentis orgullós del moble que et portes a casa. Consulta’ns i junts farem de la teva idea, una realitat.

Botigues a Barcelona i tota Catalunya

Estem més a prop del que penses