Llits i Dormitoris Pont

 

Armari pont per l’habitació dels teus somnis

El llit i l’armari pont, la solució al teu dormitori

És el dormitori del teu fill larg i estret? Els mobles en pont són una excel·lent i pràctica solució per aquest tipus d’habitacions juvenils. La inquietud d’innovació de FACIL MOBEL ha aconseguit que actualment poc tinguin a veure amb els dissenys clàssics de fa dècades.

 

Avui dia aquests mobles són una opció perfecta per a les habitacions més complicades, ja que encaixen perfectament i ens referim més específicament a llits, armaris i escriptoris pont.

 

Entenem que vivim en un espai cada vegada més reduït.  Les ciutats s’amunteguen i l’espai per construir disminueix la mida dels pisos i el de les seves estades. També el factor econòmic i l’estructura familiar tenen molt a veure amb l’espai reduït, per això, l’objetiu de FACIL MOBEL és que aprofitis al màxim cada metre quadrat de la teva llar.

 

Aquests ponts suspesos entre d’altres mobles suporten qualsevol pes com llibres, màquines o altres materials i tenen l’avantatge de poder adaptar-los a mesura que va creixent el teu fill; amb només donar un toc decoratiu diferent.

 

L’estructura dels mobles pont et permet aprofitar cada metre quadrat al màxim. Els teus fills tindran el seu espai per tenir-ho tot molt ben organitzat  i que no regni l’anarquia a la seva habitació.


Aquests llits poden ser personalitzats perquè el teu fill se senti cómode al seu espai més íntim de la casa. La resistència dels nostres materials fa que puguin durar anys, representant per a tu un gran estalvi i tranquil·litat.

 

Alguns models són amb llit niu a la part inferior de manera que podràs rebre visites i  que tinguin un lloc on descansar. Altres models de llit permeten a la seva part inferior guardar tot tipus d’objectes, aconseguint a més un espai d’emmagatzematge extra.

 

Una de les grans aventatges dels pont als dormitoris és que, ja sigui als costats del llit o sobre d’ella, et permeten obtenir múltiples racons per emmagatzemar sense ocupar espai útil de l’habitació.Els teus fills estaran encantats de tenir  els mobles a una pared i la resta de l’habitación lliure per jugar o estudiar.

En FACIL MOBEL apostem per la innovació i la qualitat des del procés de disseny fins al muntatge final a la teva llar, d’aquesta manera pots tenir la seguretat de dormir tranquil.

 

Els ponts sobre taules i llits són completament estables i fiables.  Incorporem una barra d’acero de 100 x 60 sota el pont garantint la seguretat de qui el fa servir. També és una barra especialment útil quan vols col·locar  focus direccionals per a la lectura nocturna.


Et convidem a ser part del nostre equip. Des del primer moment t’involucrem en el procés de disseny i fabricació del projecte perquè el producte final sigui el teu moble ideal. Tu ets el gran protagonista i nosaltres el mitjà per que siguis l’arquitecte que fa els teus somnis realitat.

 

Botigues a Barcelona i tota Catalunya

Estem més a prop del que penses